Rólunk

ZULTZER Kft. Budapest

A svájci SULZER konszern 1985-ben alapította a SULZER Budapest Képviseletet Magyarországon. Ennek keretében a SULZER cég teljes termékpalettáját, hulladékégetőket, szövőgépeket, kolonnákat, szivattyúkat, centrifugákat, kompresszorokat és különböző vegyipari berendezéseket forgalmaztunk. A ’90-es évek második felében a vevői igények jelentősen átalakultak, kibővültek, ezért több nemzetközi cég képviseletével bővítettük a palettát, és a közvetlenebb kapcsolattartás érdekében 2001-ben megalakítottuk a ZULTZER Kft-t. Napjainkban a SULZER konszernen kívül számos multinacionális cégnek vagyunk a magyarországi képviselete, mint Andritz, CTU, FRIGORTEC, GIG Karasek, JUMAG, Sultrade, KRANTZ YIT. Termékeinkkel jelen vagyunk az erőművek, vegyipar, kőolajipar, gyógyszeripar, papíripar, mezőgazdaság területén.

Egyre jelentősebb és fontosabb üzletágunk a szivattyú- és kompresszor szerviz, amely keretén belül ipari szivattyúk, dugattyús kompresszorok teljes körű felülvizsgálatát, rekonstrukcióját vállaljuk.

Üzletpolitikánk szerint maximálisan a vevők elvárásaira figyelünk, problémájuk innovatív megoldására törekszünk. Ebben vannak segítségünkre jól képzett, jelentős szakmai háttérrel rendelkező mérnök kollégáink, akikkel magas szinten tudunk szakértői és mérnöki támogatást nyújtani.

Munkatársaink

Prodán János


Ügyvezető

Molnár Edina


Titkár és irodavezető

Péter Tibor


Divízió vezető

Cégképviseletek:
- Sulzer Pumps, Sulzer Chemtech
- IMI Critical nukleáris
- Sultrade
- Krantz
- CTU
- GIG Karasek
- Pink
- AVA
- Meidinger

Marton András


Értékesítési igazgató

Cégképviseletek:
- Sulzer Pumps, Sulzer Chemtech, Sulzer Turbo Services
- IMI Critical konvencionális erőművek
- Silica
- Jumag