Cégismertető

A svájci SULZER konszern 1985-ben alapította a SULZER Budapest Képviseletet Magyarországon. Ennek keretében a SULZER cég teljes termékpalettáját, hulladékégetőket, szövőgépeket, kolonnákat, szivattyúkat, centrifugákat, kompresszorokat és különböző vegyipari berendezéseket forgalmaztunk. A '90-es évek második felében a vevői igények jelentősen átalakultak, kibővültek, ezért több nemzetközi cég képviseletével bővítettük a palettát, és a közvetlenebb kapcsolattartás érdekében 2001-ben megalakítottuk a ZULTZER Kft-t. Napjainkban a SULZER konszernen kívül számos multinacionális cégnek vagyunk a magyarországi képviselete, mint Andritz, CTU, FRIGORTEC, GIG Karasek, JUMAG, Sultrade, KRANTZ YIT. Termékeinkkel jelen vagyunk az erőművek, vegyipar, kőolajipar, gyógyszeripar, papíripar, mezőgazdaság területén.

Egyre jelentősebb és fontosabb üzletágunk a szivattyú- és kompresszor szerviz, amely keretén belül ipari szivattyúk, dugattyús kompresszorok teljes körű felülvizsgálatát, rekonstrukcióját vállaljuk.

Üzletpolitikánk szerint maximálisan a vevők elvárásaira figyelünk, problémájuk innovatív megoldására törekszünk. Ebben vannak segítségünkre jól képzett, jelentős szakmai háttérrel rendelkező mérnök kollégáink, akikkel magas szinten tudunk szakértői és mérnöki támogatást nyújtani.

      

      

Prodán János - Ügyvezető

prodan.janos@zultzer.hu